Ο «Φόρεστ Γκαμπ» αγαπούσε το τρέξιμο, το ίδιο όμως και ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε. Αλλά το τζόκινγκ που έκανε ο Tom Hanks στην παραλία του Λος Άντζελες είχε μια εξέλιξη που σίγουρα δεν περίμενε. Ενώ έτρεχε, βρέθηκε μπροστά σε έναν ομόφυλο γάμο, ανάμεσα σε δύο γυναίκες, τις Diciembre και Tashia Farries.

Ο Hanks φέρεται να τους ζήτησε να βγάλουν όλοι μαζί μια φωτογραφία κι αυτές άλλο που δεν ήθελαν φυσικά. «Όλοι λένε ξαφνικά: Να ο Τομ Χανκς!» αφηγείται μια από τις νύφες, η Tashia, επιβεβαιώνοντας ότι ο σταρ δεν ήταν στη λίστα των καλεσμένων τους. Η ίδια προσθέτει ότι αρχικά ο ηθοποιός παρακολουθούσε από μακριά την τελετή και μετά τούς είπε: «Πρέπει να ήταν μια από τις ομορφότερες που έχω δει ποτέ μου».

Στις φωτογραφίες λοιπόν ποζάρουν οι τρεις τους, εμφανώς χαρούμενοι, μαζί με τον ενός έτους γιο του ζευγαριού. Η Tashia συμπληρώνει ότι ο Tom τούς ευχήθηκε και τους είπε «να κρατήσουμε ζωντανή την αγάπη μας».

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης στο Instagram, η Tashia έγραψε: «Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πω ότι ο γάμος μας ήταν αξιομνημόνευτος. Η καλύτερη μέρα της ζωής μου εξελίχθηκε στην καλύτερη ανάμνηση της ζωής μου. Σε ευχαριστούμε, #tomhanks, που έδωσες ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην όμορφη και εκπληκτική μέρα μας!».

Δείτε την ανάρτηση:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below