Η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράζεται πολλές από τις αγαπημένες συνήθειες της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Από μυστικά ευεξίας και αγαπημένα βιβλία μέχρι συνταγές μαγειρικής. Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της μάλιστα μας “υποδέχτηκε” στο σαλόνι της. Το κυρίαρχο στοιχείο της διακόσμησης του τραπεζιού της είναι τα κεριά τα οποία φαίνεται πως δεν λείπουν ποτέ από το σπίτι της. Ζει τα τελευταία χρόνια στα βόρεια προάστια μαζί με τον σύζυγό της, Νικόλαο.

Φρόντισε την 1η του μήνα να ανάψει το πρώτο από την σύνθεση που κοσμεί το σαλόνι η οποία συμβολίζει την ελπίδα, την αγάπη, τη χαρά και την ειρήνη.

“Με αγάπη από το σπίτι μας, στο δικό σας: σας εύχομαι όλα τα παραπάνω και φυσικά υγεία καθώς προχωράμε στον Δεκέμβριο” σημείωσε η Τατιάνα Μπλάτνικ στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου φαίνεται να έχει ανάψει μόλις το ένα κερί φορώντας το αγαπημένο της φούτερ καραντίνας.

Βέβαια, το αγαπημένο της σημείο στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία είναι η κουζίνα. “Ερωτεύτηκα την ελληνική κουζίνα και εξερευνώντας τις γεύσεις και τις συνταγές ήταν ο τρόπος που ‘έμαθα’ να μιλάω ελληνικά όταν έφτασα εδώ και τώρα αυτή η κουζίνα, η ελληνική μου κουζίνα είναι το σπίτι μου”, σημειώνει η ίδια.

Οι φωτογραφίες από τις συνταγές που φτιάχνει μάλιστα είναι αυτές που επικρατούν στα οικογενειακά μηνύματα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below