Μια νέα φωτογραφία της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana, από την επερχόμενη ταινία Spencer, δίχασε τους θαυμαστές. Η 30χρονη ηθοποιός απεικονίζεται να κοιτά κατευθείαν στην κάμερα έχοντας το κούρεμα ένα ξανθό bob κούρεμα και με μία tartan ζακέτα σαν αυτή που φορούσε η Diana στα τέλη του 1980. Έχει ακουμπισμένο στο χέρι της στο μάγουλό της και φαίνεται το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η ταινία διαδραματίζεται τον Δεκέμβριο του 1991 και ξετυλίγει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να ετοιμάζεται για διαζύγιο. Στην πραγματική ζωή, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Diana χώρισαν το 1992.

Θα πίστευε κανείς ότι η συζήτηση θα ξεκινούσε από το αν η εικόνα της Stewart είναι αρκετά σε αυτή της Diana ή αν θα έπρεπε τον ρόλο αυτό να αναλάβει η Emma Corin που υποδύεται την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στη σειρά The Crown. Αυτό που κέρδισε όμως την προσοχή των social media ήταν το λάθος που έκαναν στην ταινία με το δαχτυλίδι.

Μπορεί σε ένα απλό μάτι να μην φαίνεται περίεργο αλλά σε όσους έχουν εμπειρία με τα κοσμήματα ή έχουν παρακολουθήσει στενά την βασιλική οικογένεια, παίζει ρόλο ότι το αντίγραφο του δαχτυλιδιού δεν θυμίζει το πρωτότυπο. Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Diana είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ιστορία οπότε μοιάζει παράξενο που οι ενδυματολόγοι της σειράς δεν το εντόπισαν.

Το δαχτυλίδι αυτό της πριγκίπισσας Diana κοσμεί σήμερα τα δάχτυλα της Kate Middleton αφού της το χάρισε ο πρίγκιπας William στους δικούς τους αρραβώνες το 2010.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below