Κέρδισε κριτικούς και κοινό από την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, στα 12 μόλις της χρόνια όταν συμμετείχε στο θρίλερ του David Fincher “Panic Room” και αυτήν την περίοδο κάνει το μεγάλο της comeback στον κινηματογράφο παίζοντας στην ταινία  “Underwater”.

SplashNews.com

Πέρα από ηθοποιός όμως,  η Kristen Stewart αποτελεί ένα από τα κορυφαία πρόσωπα που ασκούν επιρροή στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, έχοντας υπάρξει μούσα πολλών brands. Το στιλ της μοναδικό, σύγχρονο και πολύ τολμηρό, εκφράζει απόλυτα τον χαρακτήρα της και τις επιλογές της. Ένα από τα στοιχεία με το οποίο απολαμβάνει συχνά να πειραματίζεται είναι το hair look της. Τα μαλλιά της έχουν υποστεί πολλές αλλαγές με την ίδια να αποδεικνύει πως είναι ένας χαμαιλέοντας που με άνεση μπορεί να υιοθετήσει τις τάσεις, αλλά και να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο κούρεμα ή χτένισμα με βάση τις δικές της προσωπικές πινελιές. Και για ακόμη μια φορά, η Kristen Stewart μας συστήνει το καινούριο της πρόσωπο.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας “Underwater”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Alamo Drafthouse  στο  Los Angeles, φωτογραφήθηκε με ακόμα πιο έντονο και φωτεινό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, καθώς και νέο κούρεμα. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα φέρει την υπογραφή του αγαπημένου της και έμπιστου hair artist, Adir Abergel, ο οποίος προτίμησε να δημιουργήσει για τη συγκεκριμένη περίσταση ένα χτένισμα επηρεασμένο από την punk αισθητική, που όμως έδειχνε πολύ cool και casual, ενώ όπως θα δεις και στη φωτογραφία, η Kristen Stewart είναι μια ακόμη celebrity που διατηρεί τη διχρωμία στα μαλλιά, κρατώντας το φυσικό χρώμα στη ρίζα τους.

View this post on Instagram

#kristenstewart #underwater

A post shared by ❤️IloveKristella❤️ (@ilovekristella) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below