Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη, έκανε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου στο Ηρώδειο με αφορμή την παράσταση «Οθέλλος».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιούνιο στο Δημαρχείο της Κηφισιάς παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να κρατά κρυφή την προσωπική του ζωή.

NDP

Η Ευγενία επέλεξε για την πρώτη επίσημη, δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της ένα μάξι μαύρο φόρεμα με ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με καφέ εσπαντρίγιες. Είχε τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους και τόνισε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν. Ο Στέλιος Βλατάκης φόρεσε ένα μπλε παντελόνι, λευκό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

NDP

Μετά το τέλος της παράστασης οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουνε με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης.

NDP

Η αναπάντεχη πρόταση γάμου

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών πριν από μερικούς μήνες και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. «Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα και ήταν μέσα σε αυτά τα απανωτά lockdown που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα. Εγώ αγχώνομαι με τον προγραμματισμό στα προσωπικά μου, λέω “ωραία, ό,τι είναι καλό να έρθει”», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός σχετικά με την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο σύντροφός της τον περασμένο Ιανουάριο.

Ποιος είναι ο Στέλιος Βλατάκης

Ο Στέλιος Βλατάκης είναι νευροχειρουργός, διευθυντής της Β’ Νευροχειρουργικής Κλινικής του Doctor Hospital και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below