Η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey ταρακούνησε όχι μόνο τα μέλη της οικογένειάς τους αλλά και ολόκληρη τη Βρετανία. Μετά από την πιο δύσκολη εβδομάδα στην σύγχρονη ιστορία της βασιλικής οικογένειας, επήλθε όμως μια “κανονικότητα”. Σε αυτό συνέβαλαν και οι χρωματιστές και τρυφερές ζωγραφιές που έφτιαξαν ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας στην Αγγλία, την Κυριακή 14 Μαρτίου που έδωσαν πίσω στον πρίγκιπα William το χαμένο έδαφος. Οι κάρτες ήταν αφιερωμένες στην “γιαγιάκα Diana” και ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό Kensington.

Η ανάρτηση αυτή ήρθε σαν υπενθύμιση, όπως διαβάζουμε στην Telegraph, ότι τα παιδιά του πρίγκιπα William στέλνουν κάθε χρόνο αυτή τη μέρα μηνύματα αγάπης στην γυναίκα που έγινε γνωστή ως ” πριγκίπισσα στις καρδιές” του βρετανικού λαού. Η κάρτα της Charlotte έγραφε: “Λείπεις στον μπαμπάκα”.

Την ίδια ώρα, η Kate Middleton βρέθηκε στην αγρυπνία της Sarah Everard, της 33χρονης Βρετανίδας που δολοφονήθηκε από έναν αστυνομικό.

Όλα αυτά δείχνουν πως ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριζ επανακτούν τον έλεγχο μετά την αναστάτωση που τους έφερε η “αλήθεια” του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ. Μετά τις αποκαλύψεις της Meghan Markle για το ότι η δούκισσα Kartherine την έκανε να κλάψει, για τις καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά και την περιγραφή του Harry για την συμπεριφορά του αδερφού και του πατέρα του, φαίνεται πως το πριγκιπικό ζευγάρι βρίσκει την ισορροπία με τον δικό του τρόπο.

Η βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Penny Junor το θέτει ως εξής: “Πιστεύω ότι είναι ο τρόπος του William να πει ‘Είμαι κι εγώ γιος της Diana'”.

“Προς στιγμήν ο Harry μοιάζει να είναι ο κυρίαρχος της ιστορίας του”, αναφέρει η Junor. “Έχει τον έλεγχο σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και ανακατεύει και την Diana. Αλλά αυτό που κατάφερε στην πραγματικότητα είναι να βάλει μια βόμβα στο μέλλον του William. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην οικογένειά του”.

Μετά την δημοσίευση των καρτών των παιδιών, ο πρίγκιπας Harry κανόνισε να τοποθετηθούν λουλούδια στον τάφο της μητέρας του -μια ένδειξη του διαφορετικού τρόπου με τον οποίο τα δύο αδέρφια τιμούν τη μνήμη της μητέρας τους.

Δεν γνωρίζουμε αν τα δύο αδέρφια έχουν μιλήσει μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη αλλά αναμένεται να συναντηθούν τον ερχόμενο Ιούλιο με αφορμή την αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας της στην επέτειο των 60 χρόνων από τη γέννησή της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below