Οι ευφυείς γυναίκες, ιδιαίτερα όταν η ευφυΐα συνδυάζεται με γοητευτικά εξωτερικά χαρακτηριστικά, μεγαλώνουν όμορφα. Αυτή είναι η περίπτωση της 63χρονης Sharon Stone, που σε καινούρια της ανάρτηση ποζάρει μόνο με ένα T-shirt, αλλά όχι ένα τυχαίο T-shirt: Τύπωμά του είναι η κορυφαία σκηνή από το «Βασικό Ένστικτο» (1992).

Για τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός αντιγράφει τον εαυτό της από την εποχή που υποδυόταν τη δολοφόνο «Catherine Tramell», τον πιο ονομαστό ρόλο της, και λίγα φαίνεται να έχουν αλλάξει – με εξαίρεση το τσιγάρο στο χέρι, που έχει δώσει τη θέση του σε ένα στυλό.

«Τον χαστούκισα και κάλεσα τον δικηγόρο μου»

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες η Stone, η εμβληματική σκηνή κρύβει ένα μικρό δράμα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Paul Verhoeven, την είχε διαβεβαιώσει ότι τα επίμαχα σημεία κάτω από τα ρούχα δεν θα ήταν ορατά στην κάμερα. Η πρωταγωνίστρια έμελλε να ανακαλύψει το αντίθετο σε μια προβολή του φιλμ: «Έτσι είδα τη λήψη με τον κόλπο μου για πρώτη φορά, πολύ καιρό αφού μου είχαν πει ότι δεν θα φαίνεται τίποτα, “απλά θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου ώστε το λευκό να μην αντανακλά το φως”».

Η πρώτη αντίδρασή της, σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ήταν να χαστουκίσει τον σκηνοθέτη, «έφυγα, πήγα στο αυτοκίνητό μου και τηλεφώνησα στον δικηγόρο μου, Marty Singer». Τελικά συμφώνησε η σκηνή να παραμείνει, αν και ο Verhoeven ούτως ή άλλως θεωρούσε ότι δεν είχε λόγο στο πώς θα παρουσιάζεται το σώμα της σε αυτήν. «Ήμουν μόνο μία ηθοποιός, μόνο μια γυναίκα. Τι επιλογές θα μπορούσα να έχω; Αλλά είχα επιλογές. Έτσι το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα να επιτρέψω να προβληθεί η σκηνή. Γιατί; Επειδή ταίριαζε στην ταινία και στο χαρακτήρα».

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του ίδιου του σκηνοθέτη, ωστόσο, η Sharon γνώριζε εξαρχής ότι εξέθετε τα γεννητικά της όργανα στις κάμερες: «Λέει ψέματα», έχει πει ο Verhoeven. «Οποιαδήποτε ηθοποιός ξέρει τι θα δει αν της ζητήσεις να βγάλει το εσώρουχό της και εστιάσεις εκεί με την κάμερα».

Δες τη νέα ανάρτηση της Sharon Stone:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below