Μετά τον χωρισμό της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez, οι θαυμαστές άρχισαν να αναρωτιούνται αν θα παραμείνουν όντως φίλοι. Αυτό άλλωστε δήλωσε το πρώην ζευγάρι στην κοινή του ανακοίνωση και αυτό φαίνεται πως προσπαθούν να κάνουν παρά το δράμα που περικλύζει το τέλος της σχέσης τους. Πρόσφατα μάλιστα η Λατίνα σταρ και ο πρώην αθλητής συναντήθηκαν στο Λος Άντζελες και δείπνησαν μαζί, στο εστιατόριο που είχαν βγει το πρώτο τους ραντεβού.

“Μίλησαν για δουλειές και πώς θα προχωρήσουν μπροστά με φιλικό τρόπο” χωρίς να έχουν πρόθεση να τα ξαναβρούν, αναφέρει πηγή στο περιοδικό People. “Η Jnnifer και ο Alex προσπαθούν να βρουν τρόπο να είναι πρώην αλλά και να παραμείνουν φίλοι”.

Δεν ξέρουμε για ποιες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μίλησαν αλλά σίγουρα έχουν πολλά να διευθετήσουν αφού εκτός από τις επιχειρήσεις έχουν και κοινά σπίτια στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Πηγή αναφέρει στο Radar Online οτι η συνάντησή τους έμοιαζε περισσότερο επαγγελματική παρά ρομαντική. “Δεν υπήρχε ένταση ή καυγάς ή φλερτ. Φαινόταν σαν ένα επαγγελματικό δείπνο και τίποτα άλλο. Αν και, πλήρωσε εκείνος τον λογαριασμό”.

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι έτοιμοι να προχωρήσουν. Πηγή αναφέρει ότι ο ARod ζήτησε από την JLo να δειπνήσουν γιατί ελπίζει ότι θα τον δεχτεί πίσω. “Ο Alex κανόνισε το δείπνο και μάλιστα έκανε κράτηση στο εστιατόριο που είχαν το πρώτο τους ραντεβού”. “Δεν υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας αλλα δεν ειναι ο τύπος του άνδρα που του λένε ‘όχι’ και έχει 100% σιγουριά ότι θα την ξανακερδίσει”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Φαίνεται παρόλα αυτά ότι η τραγουδίστρια δεν ενδιαφέρεται να ζωντανέψει τη φλόγα με τον πρώην της. “Από τη στιγμή που αποφασίζει να προχωρήσει, τελείωσε”, αναφέρει πηγή στο Radar Online. “Δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε εν θερμώ. Δεν είναι ότι είχαν έναν μεγάλο καυγά και έφυγε. Η Jen δεν λειτουργεί έτσι. Σκέφτεται πολύ καιρό τα πράγματα πριν κάνει την κίνηση της”.

Η πηγή συνεχίζει: “Η Jen δεν είναι ασταθής στα ερωτικά της, ειδικά όταν εμπλέκονται τα παιδιά. Το γεγονός ότι μπορούσε να τον συναντήσει οκτώ μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους χωρίς να είναι χάλια, τα λέει όλα. Έχει τελειώσει”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below