Ο 9χρονος Quaden Bayles κατάφερε να ταρακουνήσει όλο τον πλανήτη με την ιστορία του. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, πως είναι θύμα bullying, ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αγάπης τον έχει αγκαλιάσει. Ο μικρός γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό και η μητέρα του κατέγραψε σε ένα βίντεο τον ψυχικό πόνο του γιου της, ο οποίος μάλιστα έφτασε στο σημείο να της ζητήσει ένα μαχαίρι γιατί ήθελε να πεθάνει.

«Θέλω οι άνθρωποι – οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι – να καταλάβουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του bullying. Οπότε μπορεί να εκπαιδεύσετε σωστά τα παιδιά σας; Τις οικογένειές σας; Τους φίλους σας; Αναρωτιέστε ακόμα γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν;» έγραψε η μητέρα του 9χρονου στο βίντεο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Επειτα από τη δημοσίευση του, χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να στείλουν ένα θετικό μήνυμα στο μικρό, ανάμεσά τους και αρκετοί διάσημοι του Hollywood.  Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς  ο 9χρονος Quaden Bayles, είχε την ευκαιρία να βρεθεί  στο πλευρό της εθνικής ομάδας All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 22-02.

Getty Images

Συγκεκριμένα, ο Quaden «άνοιξε» το χορό στο Cbus Super Stadium, στο οποίο εισήλθε κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Joel Thompson, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί και να τον αποθεώνει, σαν έναν σταρ.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below