Όλοι γνωρίζουν την αδυναμία που έχει ο David Beckham στη Harper και μία πρόσφατη φωτογραφία τους ξεχειλίζει τρυφερότητα. Μία μεγάλη μερίδα των φανς του όμως, δε μετέφρασε ως ένδειξη τρυφερότητας την κίνησή του να τη φιλήσει στο στόμα και εξέφρασε την ενόχλησή της μέσω άπειρων σχολίων στο Instagram.

Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή: Τα «όργανα» άρχισαν όταν η Victoria δημοσίευσε μία φωτογραφία του συζύγου της, να φιλά στο στόμα την κόρη τους, Harper, γράφοντας «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου». Οι τρεις τους είχαν περάσει μία καταπληκτική ημέρα στην εξοχή μαζεύοντας λουλούδια και καρπούς από τα δέντρα και το έδαφος.

Οι followers τους όμως, θεώρησαν ανάρμοστο το φιλί στο στόμα από έναν πατέρα στην κόρη του και ξεκίνησαν να αφήνουν δηκτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση. «Παρακαλώ σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στο στόμα», «Γιατί τη φιλάει στο στόμα;», σε αυτό το μοτίβο κινήθηκαν οι αντιδράσεις των φανς, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που θέλησαν να υπερασπιστούν την οικογένεια.

Στο μεταξύ, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Beckham εθεάθη να φιλάει την κόρη του στο στόμα και τότε οι αντιδράσεις που αντιμετώπισε ήταν ανάλογα αιχμηρές. Το 2017 μάλιστα, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας, προς υπεράσπιση του εαυτού του είχε πει ότι μαζί με τη Victoria είναι πολύ στοργικοί απέναντι στα τέσσερα παιδιά τους και ότι φιλάει και τα τέσσερα στο στόμα, ίσως όχι πια τον Brooklyn που μεγάλωσε και ενδεχομένως να αισθανόταν περίεργα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below