Μέχρι πρότινος μετρούσαμε σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε ζωντανό σόου της Victoria Beckham. Η αναμονή, όμως, έφτασε επιτέλους στο τέλος και η Βρετανή σχεδιάστρια επέστρεψε δυναμικά στις πασαρέλες με μια άκρως συγκινητική επίδειξη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην εντυπωσιακή μπαρόκ εκκλησία του Val-de-Grâce. Χθες βράδυ, παρουσίασε για πρώτη φορά στην καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας σόου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

Στο τέλος της επίδειξης εμφανίστηκε στην πασαρέλα εμφανώς συγκινημένη για να χαιρετήσει το κοινό. Στόχος της ήταν να ευχαριστηθεί στο έπακρο αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας της και αυτό ακριβώς έκανε. Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, παρέμεινε πιστή στους κλασικούς κώδικες του brand της (ιδιαίτεροι χρωματικοί συνδυασμοί, ανδρόγυνες σιλουέτες), προσθέτοντας παράλληλα καινούρια στοιχεία. Αυτή η «φρέσκια» προσέγγιση οφείλεται, εν μέρει, και στη νέα σχεδιαστική ομάδα της. «Πιστεύω ότι μπορεί κανείς να δει πόσο εμπνεύστηκα από τη νέα μου ομάδα», δήλωσε λίγο πριν την έναρξη της επίδειξης.

imaxtree.com
imaxtree.com

Ένα πράγμα που έλειπε συχνά από τις προηγούμενες συλλογές της, ήταν το ανάλαφρο στοιχείο. Τώρα, όμως, αυτό αλλάζει. Στη S/S 23 συλλογή, είδαμε πολύ χρώμα, κρόσσια, μίνι φούστες συνδυασμένες με πλεκτά κορμάκια, ενώ τα γάντια και τα καλσόν από λάτεξ πρόσθεσαν έξτρα δόσεις δυναμισμού. Όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα για να μας συνοδεύσουν σε στιγμές διασκέδασης, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα.

imaxtree.com
imaxtree.com

Ένα ακόμα στοιχείο που επέστρεψε ήταν τα φορέματα. Η σχεδιάστρια έστειλε στην πασαρέλα όλων των ειδών τα φορέματα, από bias-cut σατέν σχέδια μέχρι ασύμμετρα μίντι με κοψίματα και μάξι ημιδιαφανή με βολάν. «Ξεκίνησα με φορέματα και εκεί θέλω να επιστρέψω», είπε χαρακτηριστικά.

imaxtree.com
imaxtree.com

Στο τέλος του σόου, η μικρή Harper Seven φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τις αδερφές Hadid.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below