Μια φρενίτιδα με την Εθνική Ελλάδος και το Μουντομπάσκετ αυτές τις ημέρες, την λες ότι επικρατεί… Και ξέρουμε όλες ότι υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Αντετοκούμπο, που έκανε το μπάσκετ για την Ελλάδα πάλι ενδιαφέρον και που δεν σταματά να μας κάνει υπερήφανους. Χθες όμως, μπορεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ νίκησε τη Νέα Ζηλανδία με 103-97 και να πέρασε στους «16», αλλά δεν ικανοποίησε και πολύ το φανατικό κοινό και κυρίως τα κορίτσια που εκφράζονται μέσα από τα social media και γι’… αυτό.

View this post on Instagram

This is how we roll babe! #NikosGikasVoice

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Ο Γιάννης όμως (ο καλός με τα δυο νι) έχει εμπνεύσει τόσο πολύ το νέο κοινό του, που όχι μόνο παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες, αλλά ασχολείται και με την ανάλυση αγώνων. Κάπως έτσι πλησιάζει και η Μαρία Ηλιάκη ν’ αλλάξει καριέρα. Η παρουσιάστρια φροντίζει να είναι στο σπίτι πάντα στην ώρα της ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα, κάνει την καρδιά της πέτρα και φορά μπλε σκιά και φωνάζει σε κάθε καλάθι με όλη της την ψυχή. Μετά το τέλος του αγώνα φυσικά, κάνει στα Instagram Stories την σχετική ανάλυση και είναι απολαυστική. Και όλες γινόμαστε απολαυστικές όταν τσαλακωνόμαστε ανεπιτήδευτα.

Δες ένα μικρό μέρος όσων είπε για να μπεις στο κλίμα

Μετά από αυτή την ανάλυση, καταλαβαίνεις ότι δεν σταμάτησαν οι followers να της κάνουν πλάκα και να της ζητούν να γίνει προπονήτρια ή αναλύτρια αγώνων. Τώρα που η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται να βρεθεί αντιμέτωπη με τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία και την Τσεχία, θα πρέπει να είναι έτοιμη για σκληρή κριτική. Μαρία μήπως να το σκεφτείς σοβαρά; Φυσικά αστειευόμαστε κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below