Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 22 Ιουλίου ο πρωτότοκος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, πρίγκιπας George.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι γονείς του έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου τους και μελλοντικού βασιλιά,  με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά του. «8α γενέθλια αύριο» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησαν  εχθές στα social media.

Στη φωτογραφία, κάθεται επάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου με φόντο τους αγρούς, ντυμένος με ένα απλό μπλουζάκι τύπου polo, η αξία του οποίου δεν ξεπερνά τις 10 λίρες.

Σύμφωνα όμως με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται πως υπάρχει ένα είδος αφιερώματος στον προπάππο του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας George φαίνεται να κάθεται στο καπό ενός Land Rover, ένα αγαπημένο όχημα του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ – μάλιστα είχε τροποποιήσει ένα για την κηδεία του.

Και αυτή τη φωτογραφία, όπως και όλες τις προηγούμενες στα γενέθλια του μεγάλου της γιου, αλλά και των μικρότερων παιδιών της, έχει τραβήξει η ίδια η Δούκισσα του Cambridge.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below