Ο Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson, ήταν από τους πρώτους διάσημους του Hollywood που αποκάλυψαν το προηγούμενο διάστημα ότι έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, COVID-19. Η αποκάλυψη αυτή είχε γίνει από τον ίδιο τον σταρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όταν και είχε κάνει την εξής ανάρτηση, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Γεια σας. Εγώ και η Rita βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Rita είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Hanks θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Δύο μήνες σχεδόν μετά από την περιπέτεια της υγείας τους, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει και μάλιστα για δεύτερη φορά, πλάσμα αίματος, για να βοηθήσει κι εκείνος με τη σειρά του στις προσπάθειες που γίνονται από τους ειδικούς για να βρεθεί το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Ο 63χρονος Hanks δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες δείχνει τη διαδικασία από την οποία πέρασε αλλά και την ποσότητα του πλάσματος που προσέφερε.

View this post on Instagram

Plasmatic on 3! 1,2,3 PLASMATIC! Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Στα τέλη Απριλίου τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, είχαν δωρίσει πλάσμα αίματος εθελοντικά, όπως είχαν υποσχεθεί και τότε ο Hanks είχε δηλώσει: «Πολλές είναι οι ερωτήσεις για το τι κάνουμε τώρα; Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Ναι. Στην πραγματικότητα, μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε τα αντισώματα. Δεν μας πλησίασε κανείς, μόνοι μας είπαμε: “Θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα;»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below