Στη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Γιουσέιν Μπολτ, ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη, λίγες μέρες μετά το επίσημο «αντίο» του στους στίβους, κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου που έληξε άδοξα γι’ αυτόν.

Ο άνθρωπος – αστραπή, όπως ήταν το παρατσούκλι του, καθώς τα ρεκόρ του στα 100 και τα 200 μέτρα είναι αξεπέραστα, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την παρέα του γράφοντας στην λεζάντα απλώς #vacation, χωρίς να προσδιορίζει το πού βρίσκονται. Πίσω διακρίνεται η πισίνα ξενοδοχείου, μερικές ξαπλώστρες και μερικά φυτά, που δεν βοηθούν στην αναγνώριση του σημείου με ακρίβεια.

Τη λύση του “μυστηρίου” έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο νησί των Ανέμων: Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο παρουσιαστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του γιου του αγκαλιά με τον Γιουσέιν Μπολτ, προδίδοντας έτσι τον προορισμό των διακοπών του διάσημου αθλητή. Προς αποφυγήν πάσας αμφιβολίας, ο Μπολτ φορά την ίδια μπλούζα με εκείνη που φορά και στην φωτογραφία που είχε ανεβάσει λίγο νωρίτερα στο δικό του προφίλ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στην τελευταία του κούρσα, ο Τζαμαϊκανός υπεραθλητής τραυματίστηκε στα πρώτα 40 μέτρα του δικού του «κατοσταριού» στην σκυταλοδρομία 4×100 όπου αγωνίστηκε για την Τζαμάικα και, όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να τερματίσει, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πραγματικά άδοξο φινάλε στην τεράστια καριέρα του. Στις 5 Αυγούστου άλλωστε, ο Γιουσέιν Μπολτ στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του σε ατομικό άθλημα στο στίβο, δεν είχε καταφέρει να κερδίσει το 12ο χρυσό του μετάλλιο. Μάλιστα δεν κατάφερε να τερματίσει ούτε δεύτερος, αλλά κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση σε μια κούρσα που κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία εκατοστά καθώς και οι τρεις δρομείς τερμάτισαν με μικρή διαφορά μεταξύ τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below