Σε αξέχαστη εμπειρία μετέτρεψε η Kate Winslet την πρώτη επαγγελματική συνέντευξη νεαρής δημοσιογράφου. Η ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τη Μάρθα (το όνομα της δημοσιογράφου), στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας της “Avatar: The Way of Water”.

Σε ένα video που έχει γίνει viral στα social media, ακούγεται η νεαρή δημοσιογράφος να λέει «Αυτή είναι η πρώτη μου συνέντευξη», με την ηθοποιό να απαντά: «Θα είναι η πιο φανταστική συνέντευξη».

«Και ξέρεις γιατί;», τη ρωτά στη συνέχεια. «Επειδή αποφασίσαμε εμείς να είναι έτσι».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνεχίζει καθησυχάζοντας την κοπέλα: «Το αποφασίσαμε εμείς εδώ και τώρα. Θα είναι μια φανταστική συνέντευξη. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και δεν χρειάζεται να έχεις άγχος. Όλα θα είναι καταπληκτικά. Ok, το έχεις».

Το video έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκ. views με τη δημοσιογράφο και την ηθοποιό να φωτογραφίζονται μαζί μετά το τέλος της συνέντευξης.

Η Kate Winslet αποκάλυψε τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξή της στο People πως αποφάσισε να λάβει μέρος στην ταινία, χάρη στα παιδιά της.

«Ήμουν πολύ χαρούμενη που πήρα μέρος. Ενθουσιάστηκα που μου το ζήτησαν. Τα παιδιά μου μού έλεγαν πως πρέπει να το κάνω. Περίμενα να μου στείλουν το σενάριο, για να απαντήσω σίγουρα και εκείνα επέμεναν πως δεν χρειαζόταν. “πρέπει να το κάνεις”, μου έλεγαν».

Η Kate Winslet έχει τρία παιδιά. Την 22χρονη Mia, τον 19χρονο Joe και τον 9 ετών Bear. Πέρα από τη δική τους προτροπή, ρόλο στην απόφασή της για συμμετοχή στην ταινία έπαιξε και ο σκηνοθέτης της ταινίας, James Cameron, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στον Τιτανικό.

«Έχουμε κρατήσει πολύ καλή επαφή. Είναι πολύ καλός και μας θυμάται πάντα στα Χριστούγεννα και τα γενέθλια. Είναι καταπληκτικός», έχει δηλώσει για τον σκηνοθέτη η Kate Winslet.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below