Η Μαρία Τζομπανάκη έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο συνυπάρχει από την προηγούμενη σεζόν στη μικρή οθόνη. Μητέρα και γιος συμπρωταγωνιστούν στη σειρά «Σασμός» του Alpha και ενσαρκώνουν τους ρόλους τους με μεγάλη επιτυχία.

Οι δυο τους έχουν χτίσει μια υποστηρικτική σχέση γεμάτη αγάπη. Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τον γάμο του γιου της με την Γεωργία Κρασσά, ο οποίος πραγματοποιήθηκε νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι και συνδυάστηκε με την βάπτιση του εγγονού της, και είχε παραδεχθεί πως θα της στοίχιζε να μην τον δει γαμπρό με τα έθιμα της Κρήτης, τόπου καταγωγής της. Αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής του μυστηρίου είχε πει: «Ό,τι θέλει η νύφη και ο γαμπρός, εκείνοι αποφασίζουν».

O φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε αγκαλιασμένους έξω το Κηποθέατρο Παπάγου, ύστερα από την προβολή της θεατρικής παράστασης «Ματωμένος Γάμος» στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Τζομπανάκη. Η ηθοποιός φόρεσε ένα λευκό λινό πουκάμισο και ένα μαύρο κλασικό παντελόνι, ενώ ο Ορφέας επέλεξε ένα μπλε μαρέν λινό πουκάμισο με μάο λαιμόκοψη και ολοκλήρωσε το σύνολό του με παντελόνι σε μπεζ απόχρωση.

Δείτε τις φωτογραφίες τους: 

NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below