Όσο ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα ως κάτοικοι Λος Άντζελες, τα tabloids κάνουν πάρτι “πληροφόρησης” για την προσωπική τους ζωή.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες, μάθαμε πού μένουν, ποιος είναι ο “ξεναγός” τους, αλλά και πως κατά πάσα πιθανότητα, ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να βρεθεί το νέο τους παλάτι ήταν η Oprah Winfrey. Ή και όχι. Το τελευταίο στοιχείο δείχνει τελικά να μην ισχύει, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τη φίλη του ζευγαριού Gayle King, πρόκειται για ράδιο αρβύλα. “Δεν τους το έστησε αυτό η Oprah. O Harry και η Meghan ξέρουν κόσμο. Ο Tyler (Perry, o ιδιοκτήτης του σπιτιού) ξέρει κόσμο. Η Oprah επίσης ξέρει κόσμο, αλλά δεν έκανε εκείνη αυτήν τη “επαφή” για να μείνουν στο σπίτι του Tyler”, δήλωσε στο Entertainment Tonight…

Θυμίζουμε πάντως ότι πρόκειται για ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 14,5 εκατ. λιρών που μεταξύ άλλων, διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, πισίνα και εξωτερικούς χώρους αναψυχής.