Ένα από τα πιο απίθανα make overs της χρονιάς αναμφισβήτητα είναι εκείνο της Adele, η οποία αφού χώρισε από τον Simon Konecki και μετακόμισε στο Λος Άντζελες με το γιο της, είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.

Έχουμε δει διάφορες φωτογραφίες από την ίδια, είτε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είτε από paparazzi που καραδοκούν για να τη φωτογραφίσουν κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς της, όμως μέχρι πρόσφατα η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια δεν είχε εμφανιστεί πουθενά δημόσια για να μιλήσει για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη ζωή της τους τελευταίους μήνες. Το μόνο που είχαμε καταφέρει να μάθουμε είναι οι άνθρωποι με τους οποίους «εργάστηκε» σκληρά για να καταφέρει αυτό το θεαματικό αποτέλεσμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η αλήθεια είναι πως ούτε τώρα μπορέσαμε να μάθουμε περισσότερα σε σχέση με αυτό, αφού το πρώτο βίντεο στο οποίο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια προορίζεται για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, η Adele θέλησε να ενισχύσει με τον δικό της τρόπο την πρωτοβουλία Grenfell United που σχηματίστηκε ύστερα από τη φονική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ το 2017 για να μπορέσει να μην ξεχαστεί ως γεγονός και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κατά τη διάρκεια της φωτιάς που ξέσπασε από ελαττωματική συσκευή ψυγείου έχασαν τη ζωή τους 72 άνθρωποι, ενώ οι επιζώντες ακόμα παλεύουν για να βρουν το δίκιο τους.

Σε σχετικό λοιπόν livestream, η Adele θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα και να περάσει το δικό της μήνυμα υποστήριξης. «Ήθελα να στείλω την αγάπη μου σε όλους σας σήμερα και να σας ενημερώσω ότι σας σκέφτομαι, όπως κάνω πάντα. Και παρόλο που πρέπει να το κάνουμε αυτό στον εικονικό κόσμο … εξακολουθεί να είναι τόσο σημαντικό για εμάς να θρηνήσουμε μαζί και για εμάς να θυμόμαστε εκείνη τη νύχτα και να το σκεφτούμε, και επίσης να σκεφτούμε πού βρισκόμαστε τώρα σε σχέση με αυτό. Και επίσης για να γιορτάσουμε τις ζωές που έζησαν πριν φύγουν οριστικά δυστυχώς εκείνη τη νύχτα. Νομίζω ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, δεν υπήρξε ποτέ πιο κατάλληλη στιγμή για να εξασκηθούμε πραγματικά στη συντροφικότητα και τη συμπόνια και ανοιχτό πνεύμα και την επιμονή. Επιμονή για απαντήσεις και επιμονή για δράση», είπε μεταξύ άλλων.

Εμείς βέβαια, πέρα από την καλή της πρόθεση, δε θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε παράλληλα και στο πόσο διαφορετική φαίνεται, παρά την επιλογή της να φορέσει πολύ φαρδιά ρούχα.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below