Αρνητικά έκριναν οι ακόλουθοι της Rebel Wilson τη συμμετοχή της στη δημιουργία και προώθηση ρούχων. Η 42χρονη ηθοποιός, που πρόσφατα έγινε μητέρα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία τη βλέπουμε μέσα σε ένα σετ με λευκές φόρμες.

Στο caption αποκάλυψε πως συνεργάστηκε με τη σύντροφό της, Ramona Agruma ,για τη δημιουργία της σειράς ρούχων με όνομα R&R Club με φόρμες και φούτερ με κουκούλες για να νιώθουν όσοι τα φορούν «άνεση και αυτοπεποίθηση».

Στη συλλογή, ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται όλα τα μεγέθη, αλλά μόνο από το XS έως το XL. Αυτή φαίνεται πως ήταν και η αφορμή για να ξεσπάσουν αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για την ηθοποιό και το νέο επαγγελματικό της βήμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν την κίνησή της αυτή, σημειώνοντας πως η ηθοποιός θα έπρεπε να θυμάται πως είναι «να είσαι χοντρή». «Μπορούμε να μιλήσουμε για την έλλειψη συμπερίληψης μεγεθών στη νέα μάρκα της Rebel Wilson; wtf», αναρωτήθηκε η influencer Destiny Ann σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok.

Και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος που είναι plus size για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της και για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της – κάποιος που ξέρει ότι είναι δύσκολο είναι να είσαι χοντρός, να ψωνίζεις ρούχα και να τα βρίσκεις στο μέγεθός σου – πώς κάποιος με αυτό το υπόβαθρο, αυτή τη γνώση μπορεί να κυκλοφορήσει μια επωνυμία που φτάνει μόνο μέχρι το XL. Μπορεί να είναι πιο ακριβό να κυκλοφορήσεις ρούχα σε μεγαλύτερα νούμερα, αλλά είναι η Rebel Wilson έχει λεφτά. Η ειρωνεία είναι ότι η Rebel Wilson λάνσαρε μία σειρά ρούχων που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν θα μπορούσε η ίδια να φορέσει».

Ένας άλλος χρήστης, δημιούργησε επίσης ένα βίντεο ρωτώντας «μήπως ξέχασε τους plus size θαυμαστές της;» και συνέχισε: «Ξέρω πως πλέον δεν έχει παραπανίσια κιλά, αλλά η κοινότητα αυτών των ανθρώπων τη στήριξε σε όλη της την καριέρα. Επωφελήθηκε από το ότι ήταν ένας χοντρός άνθρωπος, ένας χοντρός χαρακτήρας».

Αρκετοί ήταν, όμως, και εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την ηθοποιό, με το πιο σύνηθες σχόλιο να είναι: «Γιατί πρέπει οι επωνυμίες να καλύπτουν όλα τα νούμερα; Υπάρχουν καταστήματα με μεγαλύτερα μεγέθη που δεν απευθύνονται σε άτομα που φορούν μικρό μέγεθος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebel Wilson (@rebelwilson)

Η ίδια η ηθοποιός, η οποία πριν από λίγους μήνες έλεγε ότι τα κιλά δεν μας καθορίζουν και ότι «είμαστε πολλά περισσότερα από το βάρος μας», δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποιο σχόλιο.

κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @rebelwilson

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below