Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, της οποίας θύμα είναι και η αδερφή της, η Sharon Stone κάνει έκκληση στο κοινό της να καταψηφίσει τον Donald Trump, δείχνοντας την προτίμησή του στην υποψηφιότητα Biden – Harris.

Η διάσημη ηθοποιός, οργισμένη από τους χειρισμούς του Προέδρου των Η.Π.Α όχι μόνο σχετικά με τον Covid-19, αλλά και από τη γενικότερη πορεία του, θέλησε να περάσει μέσω ενός βίντεο στο Instagram το δικό της φεμινιστικό μήνυμα για το πόσο ζωτικής σημασίας στην κυριολεξία, είναι να υποστηρίξουν όλοι τον Joe Biden στις επερχόμενες εκλογές. Δεδομένου του ότι θα έχει στο πλευρό του ως αντιπρόεδρο την Kamala Harris, στηρίζει το επιχείρημά της λέγοντας ότι οι χώρες που είχαν γυναίκες ηγέτες στο τιμόνι, τα πήγαν καλύτερα, γενικά και ειδικά, αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας.

Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεό της στο IGTV, συνοψίζει τα παραπάνω με μία σύντομη και περιεκτική φράση: «Ψηφίστε για να ζήσετε».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Μόλις χθες στο μεταξύ, και μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η αδερφή της ως θύμα του κορωνοϊού, η Stone αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνούν οικογενειακώς. Θυμίζουμε ότι η αδερφή της ανήκε στις ευπαθείς ομάδες αφού ήδη νοσούσε από λύκο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below