Είναι από εκείνες τις σειρές που οι μισοί κολλάνε μαζί της και οι άλλοι μισοί λατρεύουν να τη σχολιάζουν για τα σεναριακά της κενά – συχνά έχοντας εθιστεί και εκείνοι σε αυτήν.

Όπως και να έχει, η επιτυχία του Casa de Papel δε χωράει αμφισβήτηση, όπως και το ότι οι φανατικοί της σειράς περιμένουν πώς και πώς την 5η και τελευταία σεζόν του. Για πολλούς, ο θρίαμβος της σειράς οφείλεται και στη χημεία των πρωταγωνιστών που από ό,τι φαίνεται είναι όντως πολύ ισχυρή.

Εν μέσω λοιπόν της δικής μας ανυπομονησίας, η Tokyo αποφάσισε να μας δείξει πώς περνούν στα γυρίσματα και από ό,τι φαίνεται ισχύει το κλισέ «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει και προς τα έξω».

Στη λήψη, η Úrsula Corberó κάνει πλάκα με το τηλεοπτικό της ταίρι Miguel Herrán, τον Rio δηλαδή, ποζάροντας με χιουμοριστικό και κάπως… προκλητικό τρόπο.

Η φωτογραφία λογικά προέκυψε σε κάποιο διάλειμμα από τα γυρίσματα χωρίς ωστόσο να μας δίνουν το παραμικρό στοιχείο από ό,τι θα μπορούσε να συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και κορωνοϊού θέλοντος, η 5η σεζόν αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο Netflix το ερχόμενο καλοκαίρι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below