Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δηλώσει τη δημόσια στήριξή της στον καλύτερό της φίλο που διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

Συγκεκριμένα, το 32χρονο μοντέλο δημοσίευσε 10 stories στα οποία μας παρουσιάζει τον John Ligas και πέρα από ηθική στήριξη με κάποιο μήνυμα συμπαράστασης, ζητάει από τους ακολούθους της να κάνουν μία δωρεά για εκείνον.

 «Αυτός είναι ο John Ligas, ο καλύτερος μου φίλος εδώ και πέντε χρόνια. Πάντα με αφήνει να βάζω φίλτρα στο πρόσωπο του και να βγάζω φωτογραφίες. Είναι ο προπονητής μου, ο παρτενέρ μου στο χορό και το φιλαράκι μου στα Brunch. Αγαπάει τα παγωτά, τα λουλούδια, τα πάρτι με εσώρουχα, τα boomerang βίντεο και τον καφέ. Αγαπάει τις βόλτες με το ποδήλατο και φοβάται τα τρενάκια στο λούνα παρκ. […] Το 2019, ο John διαγνώστηκε με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο και έκανε μετάσταση στην ηπατική λεκάνη. Είναι πολύ δυνατός και το παλεύει κάθε μέρα με θετικό μυαλό και τεράστια καρδιά, γεμάτη από αγάπη. Έχει ένα μήνυμα για όλους εμάς. Η ζωή είναι τόσο μικρή, αφήστε όλα τα πικρά πίσω και επιλέξτε την αγάπη. Για αυτό κοιτάξτε μπροστά, μοιράστε αγάπη και πάντα να κοιτάτε στη φωτεινή πλευρά της ζωής», γράφει μεταξύ άλλων η κριτής του GNTM.

Δείτε όλα τα Instagram stories: