Η ΕΡΤ δηλώνει πως δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση στην Τάμτα. Ωστόσο το ΡΙΚ, επηρεασμένο από την περσινή επιτυχία της Φουρέιρα, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την ίδια συνταγή.

Τόσο ο Alex Papaconstantinou, συνθέτης του Fuego, όσοι κι άλλοι δυο συνθέτες έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους να είναι εκείνοι που θα γράψουν το φετινό τραγούδι που θα στείλει η Κύπρος στην Eurovision.

Πηγές υποστηρίζουν ότι ο Alex προορίζει το κομμάτι που έχει γράψει για την Τάμτα, της οποίας η φωνή θα ταίριαζε πολύ στο όραμα του.

Είναι γνωστό άλλωστε πως το Fuego έφτασε στα χέρια της Φουρέιρα μετά από πρόταση που έγινε στη Τάμτα, η οποία τον περασμένο Μάιο είχε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν προλάβαινε να προετοιμαστεί και να λάβει μέρος στην Eurovision.

Φέτος τα πράγματα αλλάζουν, καθώς η Τάμτα δηλώνει πως με το κατάλληλο τραγούδι θα πήγαινε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν τελικά το ΡΙΚ θα εμπιστευτεί ακόμα μια φορά τον Alex Papaconstantinou και ίσως αυτή τη φορά η πρωτιά είναι της Κύπρου.