Ο έρωτάς της Εύα Μέντες με τον Ράιαν Γκόσλινγκ  φημολογείται ότι «γεννήθηκε» στα γυρίσματα της ταινίας «Στο Τέλος του Δρόμου» που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013. Η γνωριμία τους κατάφερε να αλλάξει όλα όσα μέχρι τότε πίστευε Μέντες για το θέμα της συζυγικής ζωής. Η καλλονή σταρ, που ήταν αφοσιωμένη στην καριέρα της, τον ερωτεύτηκε και εκείνος την έκανε να θέλει να δημιουργήσουν μαζί οικογένεια και  να αποκτήσει τα δικά του παιδιά.

Παντρεμένη πια με έναν από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους σταρ του Χόλιγουντ, η Κουβανή ηθοποιός , επιλέγει να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, με σκοπό να προστατέψει την οικογένειά της, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να δώσει κουράγιο σε όσους θαυμαστές τους έχουν αποκτήσει τη δική τους οικογένεια.

Μιλώντας στην Access Daily, η 45χρονη Μέντες μοιράστηκε ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το σύζυγό της και αποκάλυψε πώς καταφέρνει και κρατά ακόμα και σήμερα αναμμένη τη φλόγα του έρωτά τους.

Έχοντας αποκτήσει δύο κόρες, η καθημερινότητά τους είναι σαφώς δύσκολη. Οι δύο σταρ προσπαθούν όμως με κάθε τρόπο να βρουν λίγο χρόνο για να ανανεώσουν τη σχέση τους, βγαίνοντας ρομαντικά ραντεβού, όπως όταν γνωρίστηκαν.

Αυτό, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, απαιτεί μεγάλη και καλή προετοιμασία αρκετές μέρες νωρίτερα, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν και μέλη της οικογένειάς τους, τα οποία αναλαμβάνουν να κάνουν babysitting στα μικρά κορίτσια τους.

Σύμφωνα με την Μέντες, η οικογένειά της καταφέρνει να είναι πολύ υποστηρικτική, γιατί μένει πολύ κοντά στο διάσημο ζευγάρι, αλλά και οι γονείς του Γκόσλινγκ που μένουν στον Καναδά, τους επισκέπτονται διαρκώς και φροντίζουν να μένουν μαζί τους για μεγάλο διάστημα.

Όσο για τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν όταν βάζουν για ύπνο τις κόρες τους, η Μέντες είπε:

«Είναι πολύ δύσκολο φυσικά. Αλλά σου δημιουργεί αυτό το συναίσθημα, ξέρεις, ότι η μέρα σου έχει τελειώσει, τις βάζεις για ύπνο και μετά ο Ράιαν και εγώ κοιτιόμαστε στα μάτια και λέμε ότι τα καταφέραμε».