Αν παρατηρήσουμε τις εμφανίσεις της Τζένης Μπαλατσινού στη διάρκεια των χρόνων, θα δούμε πως όλες είναι αψεγάδιαστες. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας γνωρίζει πως να ενσωματώνει στο στυλ της τις τάσεις της μόδας, χωρίς να κάνει υπερβολές και δημιουργεί πάντα κομψά και όμορφα σύνολα, που μπορούμε να υιοθετήσουμε και εμείς στην καθημερινότητά μας.

Το outfit που επέλεξε για την τελευταία της εμφάνιση είναι επίσης ένα τέτοιο. Η Τζένη Μπαλατσινού διοργάνωσε το Hautes Grecians, ένα show μόδας με Έλληνες δημιουργούς και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο λιμάνι του Πειραιά. Το φόρεμα που επέλεξε για το event θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική πρόταση για τις εμφανίσεις μας στους γάμους του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, φόρεσε μία Deux Hommes δημιουργία με σιθρού λεπτομέρειες, στο βαθύ μπλε της θάλασσας. Αέρινο και άνετο το φόρεμα είχε ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος. Η Τζένη Μπαλατσινού το συνδύασε με flat σανδάλια με λαμπερές λεπτομέρειες, μαλλιά χτενισμένα σε μπούκλες και ελαφρύ μακιγιάζ.

Στο πλευρό της βρέθηκε και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επέλεξε ένα κοστούμι που κινήθηκε στους τόνους του γκρι.

Δείτε την εμφάνισή της:

NDP
NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below