Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα ζευγάρια που δεν κρύβουν τη ζωή τους στα social media. Πολύ συχνά μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους ακολούθους τους και το ίδιο έκαναν και πριν λίγους μήνες όταν στη ζωή ήρθαν τα δίδυμα κορίτσια τους, Φιλίππα και Αριάννα.

Πρόσφατα, η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα τα πρόσωπα των κοριτσιών της και ευχήθηκε μέσω Instagram καλή χρονιά.

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022 με υγεία πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ», έγραψε στο caption της φωτογραφίας, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον σύζυγό της κρατώντας στα χέρια της την κόρη της. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει φορά μαύρα ρούχα και σκουφάκι Άγιου Βασίλη, ενώ το make up της είναι φυσικό. Αρκετά συχνά η γνωστή influencer υιοθετεί την τακτική του clean make up σε καθημερινές της εμφανίσεις και βόλτες με την οικογένειά της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε τόσο για τα παιδιά της, όσο και για την προβολή της ζωής της στο Instagram.

«Είναι 6 μηνών και βλέπεις, είναι μία και μία, μία που μοιάζει στη μαμά και μία στον μπαμπά, έτσι μας λένε», σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα. «Και σε εμφάνιση διαφέρουν πολύ, αλλά και σε χαρακτήρες. Από την πρώτη στιγμή, άλλο ταπεραμέντο, άλλες συμπεριφορές», εξήγησε για τα δίδυμα παιδιά της. «Η Αριάνα εκφράζει τα συναισθήματά της έντονα και διεκδικεί τη μαμά της, ενώ η άλλη είναι πολύ ανεξάρτητη, κοιμάται όλο το βράδυ, είναι πολύ ήσυχη», συμπλήρωσε, ενώ σημείωσε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ενεργός μπαμπάς.

Όσο για την προβολή της ζωής της στα social media, είπε:

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον. Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους. Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below