Ιδιαίτερα ενεργή είναι στα social media η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της είτε με τους φίλους είτε με την οικογένειά της.

Αρκετά συχνά, μάλιστα, τα videos της περιλαμβάνουν διάσημες φίλε της όπως η Άννα Βίσση και η Βίκυ Καγιά. Το πιο πρόσφατο clip τη δείχνει με την Άννα Βίσση να τραγουδούν, ώσπου μια στιγμή η τραγουδίστρια ξαπλώνει στον ώμο της φίλης και κάνει πως κοιμάται. Τις δύο γυναίκες συνδέει μια στενή φιλία, την οποία κρατούν ζωντανή μέσα από κοινές στιγμές, όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @marinavernicos

Η διάσημη φωτογράφος έπειτα από το video έκανε μία ακόμη ανάρτηση στο caption της οποίας έγραψε: “No regrets, just lessons learned” («Όχι τύψεις, μόνο μαθήματα»).

Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά ένα total black σύνολο το οποίο συνδύασε με silver αξεσουάρ. Αλυσίδα στον λαιμό, πολλά βραχιόλια, μακριά σκουλαρίκια και high heels, ενώ στη μέση της έδεσε μία μικρή ζώνη με ιδιαίτερο μοτίβο. Αυτό ήταν και το αξεσουάρ που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @marinavernicos

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below