Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν λίγο καιρό. Το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα κορίτσια και όπως έχουμε καταλάβει από δηλώσεις και αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινοτητά του με τους ακολούθους του και έτσι σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα μάς ενημέρωσε πως μετακομίζουν. Για την κουραστική ημέρα που την περιμένει (όλοι γνωρίζουμε πόσο απαιτητική είναι μία μετακόμιση) η ευτυχισμένη μητέρα επέλεξε ένα άνετο σύνολο το οποίο απαρτίζουν ένα παντελόνι φόρμας και ένας φούτερ. Όλα σε λευκό χρώμα. Το twist που κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την εμφάνιση είνα τα μανίκια του φούτερ, τα οποία θυμίζουν… καμπάνες! Είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, ενώ φορούσε σαγιονάρες (τη δικαιολογούμε με τη ζέστη που κάνει σήμερα).

Η ίδια μέσω του caption (έγραψε: #mixedfeelings) αλλά και των εκφράσεών της αποκάλυψε πως τα συναισθήματά της για την νεά συνθήκη είναι μπερδεμένα, με τα σχόλια συμπαράστασης από τους followers να πέφτουν βροχή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below