Τις τελευταίες ημέρες οι διάσημοι αστέρες του Hollywood βρίσκονταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον εορτασμό του Halloween και κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να τους πάει κάτι στραβά και να τους χαλάσει τη διάθεση.

Μόνο που στην περίπτωση της ηθοποιού του Sex and the City, Sarah Jessica Parker, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της και λίγες ώρες πριν γιορτάσει μαζί με την οικογένειά της στο σπίτι της, κάποιοι αποφάσισαν να το βανδαλίσουν και να κλέψουν από την είσοδό του κάτι που είχε ιδιαίτερη σημασία για την σταρ αυτές τις ημέρες.

Η ίδια δημοσίευσε ένα CSI-styled βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο καταγράφει την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη και όπως εξηγεί μιλώντας και δείχνοντας ταυτόχρονα τη «ζημιά», στα σκαλοπάτια του σπιτιού υπήρχαν μέχρι πριν από το συμβάν κάποιες πανέμορφες κολοκύθες που είχαν στολίσει με το σύζυγό της, Matthew Broderick.

Η 54χρονη ηθοποιός στο βίντεο έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το αυτό που αποκάλεσε «Η τέλεια ληστεία του Halloween 2019» και είπε χαρακτηριστικά: «Σήμα προς όλα τα περιπολικά για τις όμορφες κολοκύθες μας, οι οποίες διαλέχτηκαν με προσοχή και μεταφέρθηκαν με δυσκολία προς το σπίτι, από το Berkshires στη Μασαχουσέτη.

Και πρόσθεσε με χιούμορ πως οι κολοκύθες τους είχαν ξεχωριστά χαρακτηριστικά – ήταν στρογγυλές και είχαν πορτοκαλί χρώμα, ενώ είχαν διάφορα μεγέθη και δεν ήταν ακόμη σκαλισμένες!

Επίσης, τόνισε ότι όχι μόνο οι δικές τους κολοκύθες, αλλά και όλης της γειτονιάς είχαν κλαπεί εκείνες τις ώρες. «Είναι επισήμως η τέλεια Halloween ληστεία του 2019», ενώ δεν δίστασε να μεταφέρει και το μήνυμα του συζύγου της που είπε πως η αξιοπρέπεια έχει χαθεί.

Θέλοντας να παρηγορήσει λίγο τον εαυτό της η Sarah Jessica Parker είπε: «Θα βρούμε κολοκύθες τις τελευταίας στιγμής». Οι θαυμαστές της στο άκουσμα των άσχημων νέων, έσπευσαν να βοηθήσουν τη σταρ και λίγο αργότερα μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της υπήρχαν κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη, που πάνω τους είχαν κάποια notes αγάπης και συμπαράστασης. Η κίνηση αυτή τη συγκίνησε πολύ και ανέβασε φυσικά σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της θέλοντας να τους ευχαριστήσει.

SplashNews.com
SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below