Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας. Επισκέφθηκε τη χώρα μας την πρώτη ημέρα του Ιουνίου με αφορμή το υπό κατασκευή Καταφύγιο Θαλάσσιας Ζωής στο νησί της Λέρου, ενώ στις 4 Ιουνίου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Μαζί της στην ιδιωτική αυτή επίσκεψη στην χώρα μας είναι και η αδερφή της, Ειρήνη.

NDP

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε βόλτα στη Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι, στην οποία φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και φλατ άνετα παπούτσια σε σκούρα, μπλε απόχρωση. Τα βλέμματα τραβούσε το σακάκι της στο άκρως καλοκαιρινό χρώμα του lime και το πουκάμισο που φορούσε από μέσα, το οποίο κινούνταν στην ίδια χρωματική παλέτα. Στις αποχρώσεις του πράσινου και το μεταξωτό φουλάρι που επέλεξε για να ολοκληρώσει το στυλ της, με τη μόνη διαφορά τις μωβ πινελιές στο τελείωμά του.

NDP

Η πρώην Βασίλισσα της Ισπανίας έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ, το οποίο φαίνεται να ακολουθεί ακόμα και τις πιο ζεστές, καλοκαιρινές ημέρες, ενώ στη συγκεκριμένη εμφάνιση κράτησε μία mini bag με χρυσή αλυσίδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below