Στη Σίφνο βρίσκεται η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά τους. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και στις διακοπές της υιοθετεί ένα ανάλαφρο και απλό στυλ.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media τη βλέπουμε με άνετα ρούχα, φυσικά μαλλιά και ελαφρύ ως καθόλου μακιγιάζ. Αν και επιλέγει πάντα στοιχεία και items που αναδεικνύουν το υπέροχο κορμί και τα όμορφα χαρακτηριστικά της, προτιμά να νιώθει πιο ελεύθερη όταν περνά χρόνο με την οικογένειά της και να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους.

Άλλωστε, όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της, ζητά από φωτογράφους να μην της κάνουν ρετούς. «Το φυσιολογικό είναι αυτό. Να μεγαλώνουμε και να γερνάμε. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 πια. Μου αρέσω με τις ρυτίδες μου. Όποτε φωτογραφίζομαι απαιτώ να μη μου κάνουν ρετούς για να φαίνονται οι ρυτίδες μου. Μου αρέσει που μεγαλώνω, προσέχω το πρόσωπό μου και το φροντίζω αλλά είμαι μακριά από αισθητικές παρεμβάσεις και υπερβολικά πράγματα. Τώρα ένα μποτοξάκι στο μεσόφρυδο, συχνοί καθαρισμοί και ενυδατώσεις είναι μέσα στα φυσιολογικά πράγματα. Αλλά δεν μου αρέσουν οι αλλοιώσεις, θέλω να είμαι φυσιολογική και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου βάσει της ηλικίας μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Instagram.com/@vickykagia_

Τις προηγούμενες ώρες στα stories της την είδαμε παρέα με μία αγαπημένη της φίλη, τη Μαρίνα Βερνίκου. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στη Σίφνο και φωτογραφήθηκαν παρέα με τα παιδιά τους. Η Βίκυ Καγιά έχει δύο, τη Μπιάνκα και τον Κάρολο, και η Μαρίνα Βερνίκου τρία, την Ντεμίλια, τον Γιώργο και την Ανέζια.

Δείτε το βίντεο:

Η Βίκυ Καγιά, επίσης, μοιράστηκε και μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα να κάθεται στην αγκαλιά του συζύγου της και να χαμογελά.

Instagram.com/@vickykagia_

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below