Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη βασίλισσα Λετίσια να επαναλαμβάνει εμφανίσεις. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι επιλέγει επανειλημμένα ένα συγκεκριμένο κοστούμι, ένα ζευγάρι κολακευτικές γόβες ή, γιατί όχι, ένα φόρεμα. Αυτές τις μέρες μάλιστα το έκανε ξανά για να παρευρεθεί στην 200η επέτειο της Αστυνομίας της Μαδρίτης, με ένα μακρυμάνικο πλισέ ρούχο με print τύπου paisley. Το επίμαχο κομμάτι, με την υπογραφή της Sandro, είναι ένα από τα αγαπημένα της και το έχουμε ήδη δει σε αρκετές περιπτώσεις, όπως σε μια εκδήλωση το 2021.

Getty Images

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή δεν είναι το ίδιο το φόρεμα, αλλά το παλτό. Γιατί η βασίλισσα το έχει φορέσει τις περισσότερες φορές φέτος τον χειμώνα για να αντιμετωπίσει την πτώση της θερμοκρασίας.

Getty Images

Είναι ένα μαύρο μάλλινο παλτό, με μήκος λίγο επάνω από τον αστράγαλο. Λίγες μέρες πριν το συνδύασε με ένα houndstooth φόρεμα και μπότες ενώ προηγουμένως το είχε συνδυάσει με μια μπλε μπλούζα και μια δερμάτινη pencil φούστα και γόβες.

Getty Images

Στο ίδιο στυλ, αν και άλλο μοντέλο, ήταν και το μαύρο παλτό της Carolina Herrera που φόρεσε για να παρευρεθεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε συνδυασμό με ένα φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας στο οποίο έχει επενδύσει και προβλέπουμε να βλέπουμε για πολλούς ακόμα χειμώνες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below