Τον τελευταίο καιρό, η βασίλισσα Λετίσια συνηθίζει να επαναλαμβάνει look με τα οποία έχει εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν. Δεν είναι περίεργο, με μια τόσο τεράστια γκαρνταρόμπα με απίστευτα σχέδια και με το βλέμμα στη βιωσιμότητα, η μονάρχης τείνει να συνδυάζει και να ταιριάζει με διαφορετικό τρόπο ρούχα που έχει φορέσει ξανά. Ωστόσο, θέλει επίσης να δοκιμάζει και ολοκαίνουργια κομμάτια από καιρό σε καιρό, όπως έκανε και στην πιο πρόσφατή της εμφάνιση.

Getty Images

Η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε VI ταξίδεψαν στην Ανδαλουσία για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των βραβείων Macael, βραβεία στα οποία το 2002 υπηρέτησε ως Master of Ceremonies – όταν δεν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον σημερινό βασιλιά. Για αυτή την περίσταση, η βασίλισσα λάνσαρε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια. Και δεν επέλεξε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το μοντέλο ‘Bing 100’ του Jimmy Choo σε παστέλ ροζ απόχρωση: ένα slingback παπούτσι από λουστρίνι με ένα λουράκιγεμάτο κρύσταλλα που προσφέρει μεγάλη δόση λάμψης και το κάνει την τέλεια επιλογή για να φορεθεί σε συνδυασμό με μαύρο φόρεμα και να γίνει το επίκεντρο όλης της εμφάνισης.

Getty Images

Το μαύρο φόρεμα που επέλεξε η βασίλισσα ήταν μίντι και άφηνε ακάλυπτους τους ώμους, μια επιλογή με την οποία η μονάρχης ανέδιξε το τονισμένο πάνω μέρος του σώματος της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με απλά σκουλαρίκια και έναν κότσο μπαλαρίνας που απλώς επιβεβαιώνει ότι η βασίλισσα αυτή τη φορά έχει εμπνευστεί από το balletcore.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below