Η βασίλισσα Λετίσια και η πριγκίπισσα Λεονόρα βρίσκονται στις Αστούριες, όπου η τελευταία παρέδωσε χθες το βράδυ το βραβείο που φέρει το όνομα της επίσημης θέσης της, αυτό της πριγκίπισσας των Αστουριών. Το πρωί του Σαββάτου, μητέρα και κόρη περπάτησαν στους δρόμους του Cadavéu. Σε αυτήν την ήδη παραδοσιακή επίσκεψη, οι Ισπανοί βασιλιάδες κατέφυγαν για άλλη μια φορά στη δική τους παράδοση στυλ, αυτή του συντονισμού των εμφανίσεών τους χωρίς να επαναλαμβάνονται: όπου άλλες χρονιές υπήρχαν καμπαρντίνες, αυτή τη φορά υπήρχαν παντελόνια και πουλόβερ. Όμως σύμφωνα με την παράδοση που οι ίδιες έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, τα ρούχα που επέλεξαν περιέχουν τις πιο σημαντικές συντεταγμένες της σεζόν.

Από τη μία, η βασίλισσα Λετισια φορούσε ένα ίσιο μαύρο παντελόνι και μποτάκια με τετράγωνο τακούνι στο ίδιο χρώμα. Για να προσθέσει φως στο ντύσιμο, η Ισπανίδα βασίλισσα επέλεξε ένα ασπρόμαυρο πουλόβερ με ρίγες, στρογγυλή λαιμόκοψη και μακριά μανίκια από την Hugo Boss, που έχει φορέσει σε άλλες περιπτώσεις, αποδεικνύοντας έτσι ότι υπάρχουν τάσεις που ήταν επίκαιρες πριν από μια δεκαετία και θα συνεχίσουν να είναι όσο περνούν τα χρόνια.

Από την πλευρά της, η πριγκίπισσα Λεονόρα φόρεσε τάσεις από τη σεζόν που διανύουμε. Ως γνώστρια της μόδας, η πριγκίπισσα φόρεσε λευκά αθλητικά παπούτσια από την Hugo Boss, εκρού cargo παντελόνι από τη Stradivarius και ένα ροζ μακρυμάνικο πουλόβερ από την Johnstons of Elgin.

Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below