Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge να βγάζουν κοινές φωτογραφίες, αλλά σήμερα είναι τα αποκαλυπτήρια του πρώτου επίσημου κοινού πορτρέτου τους, το οποίο θα εκτεθεί στο Μουσείο Fitzwilliam του Cambridge. Ζωγραφισμένο από τον καλλιτέχνη Jamie Coreth, δείχνει το ζευγάρι να στέκεται δίπλα-δίπλα, εκείνος με ένα σκούρο μπλε κοστούμι και εκείνη με ένα σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα από το brand, The Vampire’s Wife.

Το μεταλλιζέ φόρεμα με τον gothic χαρακτήρα χάρη στην ιδρύτρια του label, Susie Cave, το είχε φορέσει πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020, όταν το ζευγάρι επισκέφτηκε το Δουβλίνο. Και το γεγονός ότι το επέλεξε αντί για ένα ballgown ίσως, δείχνει ότι είναι έτοιμη να είναι ένα από τα πρόσωπα της σύγχρονης μοναρχίας.

H καρφίτσα της όμως ήταν αυτή που ενθουσίασε τους βασιλικούς θαυμαστές. Το κόσμημα, του οποίου το επίσημο όνομα είναι «δούκισσα του Cambridge», ανήκει στη βασίλισσα, και προφανώς τη δανείστηκε η Middleton για το πορτρέτο ως ένδειξη σεβασμού. Σύμφωνα με το @royalfashionpolice, φόρεσε επίσης δύο κομμάτια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana, ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι, άλλο ένα αφιέρωμα στην οικογένεια του συζύγου της.

Συνδυάζοντας όλη την εμφάνιση με ένα νέο ζευγάρι γόβες Manolo Blahnik Hangisi- το ίδιο που έγινε διάσημο από την Carrie Bradshaw – ήταν ο τέλειος συνδυασμός παλιού και νέου για ένα πορτρέτο που θα εκτεθεί επίσης στην National Portrait Gallery.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below