Από όλες τις εμφανίσεις που έχει κάνει η Victoria Beckham, μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα σύνολά της αποτελούνται από βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Σε τελική ανάλυση, είναι η ίδια γυναίκα που μας δίδαξε τη δύναμη ενός μικρού μαύρου φορέματος κατά τη διάρκεια της εποχής της ως μέλος των Spice Girls, ενώ συχνά απευθυνόμαστε σε εκείνη για styling tricks σχετικά με το πώς να φορέσουμε με φρέσκο τρόπο ένα λευκό Τ-shirt.

Θα μπορούσαμε επίσης να θεωρήσουμε τη Beckham ειδικό στον κόσμο των ντένιμ. Εκτός από το ότι μας δείχνει κόλπα για το πώς να δείχνουν πολυτελή, έχει σχεδιάσει πολλά δικά της μοναδικά κομμάτια – συμπεριλαμβανομένου ενός τριπλού ντένιμ look μέσα από την ολοκαίνουργια συλλογή της για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram από ένα από τα πανέμορφα μοντέλα της που φορούσε τζιν πουκάμισο, παντελόνι και μπότες, έγραψε: “Το τριπλό είναι το νέο διπλό (μόνο στα τζιν) # VBAW21.” Τα αντικείμενα δεν θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μέσα Αυγούστου, αλλά μπορείτε να προπαραγγείλετε το πουκάμισο τώρα”.

Η VB έχει αδυναμία στα τζιν και το έχει αποδείξει- ντενιμ ήταν και το πρώτο ρούχο που σχεδίασε για τη δική της σειρά μόδας τη δεκαετία του ’90.Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι δεν συνηθίζει να τα πλένει συχνά.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη το 2018, εξήγησε: “Εάν τα παιδιά ρίξουν κάτι πάνω τους, τότε πρέπει να τα πλυνω, προφανώς, αλλά ακόμη και τότε μόνο με κρύο νερό. Σε αλλη περίπτωση, όχι, απλά δεν τα πλένω καθόλου!”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below