Με ένα κρυστάλλινο φόρεμα 450.000 swarovski, εμπνευσμένο από τα χρώματα της Αφρικής, εμφανίζεται η Beyonce στο νέο visual album της. Η star επέλεξε για ακόμα μία φορά μια δημιουργία Vrettos Vrettakos.
Τα ρούχα του Έλληνα σχεδιαστή έχουν επιλέξει στο παρελθόν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Jennifer Lopez, Taylor Swift, Shakira, Cher. Από τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και η Beyonce, με την πρώτη προσέγγιση να έχει γίνει το 2012. Έκτοτε έχει φορέσει πολλές δημιουργίες Vrettos Vrettakos.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_) στις

Σε αυτές προστίθεται και η δημιουργία που επέλεξε για το visual album της με τίτλο «Black Is King». Ένα κεντημένο φόρεμα κορσές με εκατοντάδες γυάλινα κρόσσια και κρυστάλλους  σεταρισμένο με ίδιες πανύψηλες  μπότες, εκατοντάδων χιλιάδων κρυστάλλων στην ίδια χρωματική παλέτα, σε συνεργασία με τον οίκο Tsakiris Mallas.

Το visual album βασίζεται στη μουσική του δίσκου «The Lion King: The Gift» που κυκλοφόρησε η Beyoncé τον Ιούλιο του 2019. Περιείχε τραγούδια εμπνευσμένα από το live-action remake της αγαπημένης ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», που βγήκε στις αίθουσες την ίδια περίοδο, με την Bey να αποτελεί μέρος του καστ και να δανείζει τη φωνή της στο χαρακτήρα της Nala.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below