Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ο ιταλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε ότι ο Kim Jones θα αναλάβει τo γυναικείο τμήμα της Fendi, επιβλέποντας τη δημιουργική ομάδα της υψηλής ραπτικής του οίκου, τη ready-to-wear συλλογή και το τμήμα της γούνας, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior Men, τίτλος που κατέχει από το 2018.

View this post on Instagram

I would like to profoundly thank Monsieur Arnault @LVMH, Pietro Beccari, Serge Brunschwig and Silvia Venturini Fendi @silviaventurinifendi for this incredible opportunity. Working across two such prestigious houses is a true honour as a designer and to be able to join the house of @FENDI as well as continuing my work at @Dior Men’s is a huge privilege. Photography by @brett_lloyd

A post shared by mrkimjones (@mrkimjones) on

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω βαθιά τους Monsieur Arnault, Pietro Beccari, Serge Brunschwig και Silvia Venturini Fendi για αυτήν την απίστευτη ευκαιρία. Η εργασία σε δύο οίκους υψηλού κύρους είναι αληθινή τιμή ως σχεδιαστής και το γεγονός ότι ανήκω στο δυναμικό του οίκου Fendi καθώς και στο ανδρικό τμήμα του Dior είναι ένα τεράστιο προνόμιο”, έγραψε ο Jones σε μια ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας τα νέα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της LVMH Bernard Arnault συγχαίρει τον έμπειρο σχεδιαστή σε μια δήλωση.

“Ο Kim Jones είναι ένα μεγάλο ταλέντο και από τότε που εντάχθηκε στους οίκους, αποδεικνύει συνεχώς την ικανότητά του να προσαρμόζεται στους κώδικες και την κληρονομιά των οίκων LVMH, ενώ τους επανεξετάζει με μεγάλη νεωτερικότητα και θράσος”, δήλωσε ο Arnault. “Είμαι πεπεισμένος ότι το όραμα και το πάθος του θα συμβάλουν ιδιαίτερα στην επιτυχία των γυναικείων συλλογών του οίκου Fendi.”

Ο σχεδιαστής θα κάνει το ντεμπούτο της πρώτης του συλλογής Fendi κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου / χειμώνα 2021 το Φεβρουάριο του 2021.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below