Σε μια δημοσίευση στο Instagram χθες, η Kaia Gerber εμφανίστηκε φορώντας ένα παντελόνι που έμοιαζε να κατασκευάστηκε γι ‘αυτήν – επειδή όντως, αυτό ακριβώς συνέβη. Το παντελόνι έρχεται μέσα από μια νέα συνεργασία του σουπερμόντελ με το brand Bleusalt με έδρα το Malibu, ενώ ένα μέρος των εσόδων θα δωριστεί για την ανακούφιση των αστέγων.

Εκτός από το γεγονός ότι με μια μόνο δημοσίευση η Gerber διευθέτησε αποτελεσματικά τη συζήτηση για το “αν το κολάν είναι παντελόνι”, συστήνοντάς μας σε μια υβριδική έκδοση που είναι ακόμη καλύτερη από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε, αυτό που πολλοί μπορεί να μην έχουν συνειδητοποιήσει είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση η Kaia ακολουθεί τα βήματα της μαμά της, Cindy Crawford.

Πριν το παντελόνι “Kaia” δημιουργηθεί, η Crawford είχε επικοινωνήσει με την Bleusalt για την αναδημιουργία ενός αγαπημένου παντελονιού της στο signature ύφασμα της μάρκας. Το “Cindy” έχει μια ίσια σιλουέτα ενώ το “Kaia” είναι πιο στενό στους μηρούς και φαρδαίνει από το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο.

Το ατού και των δύο ξεκινά από το ύφασμα που χρησιμοποιεί η Bleusalt το οποίο είναι από 100% βιώσιμες ίνες. Το υλικό Tencel είναι απίθανα μαλακό και κολακευτικό, και μπορεί να βρεθεί σε όλα τα στυλ της Bleusalt.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below