Η Chloé μας ξανασυστήνεται και αυτή την φορά βγάζει στην επιφάνεια μία πιο conscious πλευρά της, που εναρμονίζεται πλήρως με τα νέα post-covid δεδομένα. Η Gabriela Hearst επιστρέφει με την πρώτη resort συλλογή της για το γαλλικό brand και δηλώνει πως επιτελεί μία αποστολή. Να του δώσει νέα πνοή και νέα ρότα σεβόμενη πάντοτε τα κλασικά στυλ και την ιστορία του. Ωστόσο, επιθυμεί να επιτύχει μία ανανέωση που θα μας απομακρύνει σταδιακά από τον γεμάτο λουλούδια κόσμο της Chloé για να μας εισαγάγει σε έναν νέο, που θα βρίσκεται σε κοινή τροχιά με τα νέα δεδομένα σχετικά με το κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ανθρώπου στον πλανήτη.

Δίνοντας έμφαση στο πως θα είναι το ντύσιμο μας και η αντίληψη μας περί μόδας μετά την πανδημία και παίρνοντας έμπνευση από το κίνημα των Προραφαηλιτών, που εμφανίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα μετά την βιομηχανική επανάσταση και πέτυχε τον συνδυασμό του αρχαϊκού με το μοντέρνο, μας παρουσίασε την resort 2022 συλλογή της Chloé στο Παρίσι.

Σχολαστικά κατασκευασμένα φορέματα, φτιαγμένα είτε από τζιν υλικό δίχως την χρήση μετάλλου είτε από δέρμα με κυματιστές άκρες και cottage core αισθητική που θυμίζει Αγγλία του 18ου αιώνα, αποτελούν κεντρικά κομμάτια της συλλογής όπως και οι καμπαρντίνες με κεντημένες λεπτομέρειες στις άκρες, ενώ τα sneakers με πολύχρωμες ραφές που φωνάζουν boho από μακριά και πολύχρωμα κρόσσια σε κάπες και πόντσο που μοιάζουν χειροποίητα, συνθέτουν την τέλεια συλλογή για μοντέρνα French-girls και συνεχίζουν το όραμα της Hearst για μία πιο πράσινη και βιώσιμη προσέγγιση στον χώρο της μόδας.

Παρακάτω μερικά από τα looks που ξεχωρίσαμε:

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

 

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below