Ήρθε η εποχή που μέσα στη ζέστη και την καθημερινότητα, η οποία επιστρέφει σταδιακά στους γρήγορους ρυθμούς της, η ανάγκη για άνεση και πρακτικότητα μπαίνει σε πρώτη θέση. Είχαμε συνηθίσει τόσο καιρό να περιφερόμαστε στο σπίτι με τις πιτζάμες που η ιδέα της καθημερινής εξόδου για δουλειά, υποχρεώσεις ακόμη και για μία βόλτα φαντάζει εφιάλτης καθώς ανακύπτει το αιώνιο ερώτημα. «Τι θα φορέσω;»

Η λύση είναι μία και μάλιστα πολύ στιλάτη και ακούει στο όνομα της ολόσωμης φόρμας. Η επιστροφή των 70s έχει επαναφέρει στο προσκήνιο αυτό το fashion piece που τόσο αγαπήθηκε από είδωλα της εποχής, όπως η Bianca Jagger ή η Farrah Fawcett, στην πιο γκλάμουρ εκδοχή του.

Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία εκεί έξω που σίγουρα θα βρεις μία να ταιριάξει στο στιλ, τον χαρακτήρα και τον σωματότυπο σου. Πρόκειται για ένα κομμάτι πασπαρτού που συνιστά ένα ολοκληρωμένο outfit από μόνο του, εξασφαλίζοντας σου λίγο ακόμη ύπνο τα πρωινά που πασχίζεις να αποφασίσεις ποια κομμάτια της ντουλάπας σου θα συνδυάσεις μεταξύ τους. Είναι ιδανική και για τις βόλτες στο νησί καθότι είναι αέρινη επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων. Το μεγαλύτερο θετικό της; Πιάνει λίγο χώρο στην βαλίτσα εξασφαλίζοντας σου την ευκαιρία για λίγο ακόμη καλοκαιρινό shopping.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικές δικές μας αγαπημένες. Εσύ, ποια θα διαλέξεις;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne 💋 (@jeannedamas)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISABEL MARANT (@isabelmarant)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L.F.Markey (@lfmarkey)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below