Κάποιοι ίσως τη θυμούνται από το GNTM, όπου είχε εμφανιστεί πριν από μερικά χρόνια, αποσπώντας τα πολυπόθητα, για τις παίκτριες, τέσσερα «ναι» της κριτικής επιτροπής. Τότε όμως το τρανς μοντέλο Καίτη Γκραμά δεν είχε λάβει μέρος, τελικά, στο ριάλιτι, λόγω νομικών κωλυμάτων σχετικά με την ταυτότητα φύλου της.

Εκείνη η εξέλιξη όμως δεν την είχε αποθαρρύνει, καθώς μετακόμισε στο εξωτερικό, όπου άρχισε καριέρα στο μόντελινγκ σε συνεργασία με μεγάλα brands.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες στο Marie Claire Greece, το μοντέλο, που έχει υποβληθεί σε διαδικασία φυλομετάβασης, είχε πει: «Δέχομαι πολλά μηνύματα στα social από νέους που βρίσκονται στην ίδια θέση, από γονείς που με ευχαριστούν γιατί τώρα καταλαβαίνουν καλύτερα τα παιδιά τους, από ανθρώπους που προσπαθούν να ξεπεράσουν το κοινωνικό εμπόδιο της δικής τους διαφορετικότητας, όχι μόνο του φύλου, για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

Η κορυφαία, ίσως, στιγμή της μέχρι τώρα διαδρομή της ήταν η συμμετοχή της στο show του οίκου Prada στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, όπου παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Όπως έγραψε στη λεζάντα:

«Μετά από 109 χρόνια το πιο επιτυχημένο και διάσημο fashion brand στην Ιταλία αποφάσισε να συμπεριλάβει για πρώτη φορά ένα διεμφυλικό μοντέλο στην επίδειξή του. Είμαι περήφανη για την κοινότητά μου.

»Αυτό το κορίτσι είναι από την Ελλάδα, είμαι περήφανη για την πατρίδα μου.

»Αυτό το κορίτσι είμαι εγώ, είμαι περήφανη για τον εαυτό μου!».

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below