Η Margot Robbie – βασίλισσα τoυ κόκκινου χαλιού και λάτρης της Chanel – εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας “The Suicide Squad” στο Λος Άντζελες με ένα κατάλευκο σύνολο. Και ίσως κάπως πολύπλοκο.

Η δημοφιλής ηθοποιός έφτασε στην πρεμιέρα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο The Landmark Westwood της Καλιφόρνια, φορώντας Chanel, προφανώς. Αλλά η πρέσβειρα του γαλλικού οίκου αντικατέστησε τα θηλυκά σύνολά της με μια πολύ μοναδική λευκή ολόσωμη φόρμα.

Το επάνω μέρος της φόρμας είχε πολλές λωρίδες υφάσματος που το κρατούσαν στη θέση του. Το μεσαίο τμήμα διασταυρωνόταν μπροστά σε ένα σουτιέν-τοπ και δύο ακόμη λωρίδες υφάσματος για να δημιουργήσουν ένα επάνω μέρος το οποίο ήταν στολισμένο με καρφίτσες με το λογότυπο Chanel. Κάτω από το τοπ, η ηθοποιός φορούσε ένα διάφανο λευκό κορμάκι με μακριά μανίκια. Το φαρδύ παντελόνι της φόρμας στένευε στο κάτω μέρος των ποδιών και ήταν διακοσμημένο με μια ζώνη από πέρλες. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με strappy By Far πέδιλα και Chanel σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς.

 

Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below