Ως ένα από τα πιο εμβληματικά supermodels στον κόσμο, η δύναμη της Kate Moss είναι αναμφισβήτητη.  Παρότι τα γατίσια χαρακτηριστικά της είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στον κόσμο, η ικανότητά της να μεταμορφώνεται για φωτογραφίσεις και καμπάνιες είναι ασύγκριτη. Kι ενώ οι στιγμές της μπροστά από το φακό και στην πασαρέλα είναι αυτές που την έκαναν γνωστή, το προσωπικό της στυλ είναι αυτό που μας εμπνέει καθημερινά.

Splash News

Πρόσφατα η Moss βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει μερικές από τις επιδείξεις Υψηλής Ραπτικής με την κόρη της Lila, και φαίνεται ότι ετοίμασε τη βαλίτσα της με μια πολύ συγκεκριμένη στυλιστική φόρμουλα στο νου. Τόσο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων όσο και στις off-duty στιγμές της, η Moss εντοπίστηκε αρκετές φορές φορώντας ουσιαστικά το ίδιο απλό σύνολο με μικρές παραλλαγές: Σακάκι και μαύρες μπότες είτε σε συνδυασμό με skinny jeans είτε με κολάν.

Splash News

Τα skinny jeans, οι μπότες και τα σακάκια έχουν αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο της γκαρνταρόμπας της Kate Moss εδώ και χρόνια, αν και έχει ενδιαφέρον να τη βλέπουμε να επικαιροποιεί το look με κολάν. Το look είναι σίγουρα ιδανικό για τη Moss, κι εμείς σίγουρα συμφωνούμε με τη νοοτροπία του ότι αν ένα στυλ λειτουργεί, πρέπει να παραμένουμε συνεπείς σε αυτό.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below