Αυτή την Άνοιξη, τα Marks & Spencer σας παρουσιάζουν τη νέα σειρά από κομψές, ποιοτικές sleepwear και loungewear επιλογές για ξεχωριστές εμφανίσεις, ακόμα και μέσα στο σπίτι. Η συλλογή προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα από κλασικά κομμάτια, με χαρούμενα μοτίβα, ρετρό σχέδια και πρωτότυπα slogan, σε χακί και dusky pink αποχρώσεις, με έντονες κόκκινες πινελιές, καθώς και κλασικά, ουδέτερα χρώματα.

Η sleepwear σειρά διαθέτει πιτζάμες με όμορφα floral και animal print, ανάλαφρα νυχτικά που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά σας καθώς και κομψά σετ με αστέρια. Κομμάτια με αισιόδοξα slogan, φτιαγμένα από οικολογικό βαμβάκι, χαρίζουν σε κάθε στιγμή χαλάρωσης, ένα ανεπιτήδευτο και άνετο στυλ.

Επιλέξτε το look που σας ταιριάζει, μέσα από μια σειρά με βαμβακερά, φανελένια και μεταξωτά ρούχα που θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα μέσα στο σπίτι. Μια ξεχωριστή επιλογή είναι και τα σατέν σετ που συνδυάζουν κομψά πουα σορτς με camisole. Ιδιαίτερα σχέδια και δαντελένιες λεπτομέρειες προσδίδουν θηλυκότητα, ενώ τα απαλά βολάν προσφέρουν μια fun πινελιά. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα κοντό δαντελένιο νυχτικό σε ύφασμα που έχει δημιουργηθεί με την καινοτόμο τεχνολογία Sumptuously Soft™ και αισθανθείτε, όσο υπέροχες δείχνετε.

Η ανοιξιάτικη loungewear σειρά υπόσχεται άνεση και στυλ, με μοντέρνα σχέδια και μοναδικές λεπτομέρειες. Ανανεωθείτε με διαχρονικά σετ, φούτερ με ψηλό γιακά και ανάλαφρες ρόμπες σε χαρούμενες αποχρώσεις και γοητευτικά print.

Το ‘Self Love Club’ slogan δημιουργεί μια διασκεδαστική αίσθηση στη loungewear συλλογή σας. Τα καινοτόμα, ελαστικά Flexifit™ 360 υφάσματα, το νέο σημείο αναφοράς για ένα casual στυλ, κινούνται μαζί με το σώμα σας, προσφέροντας άνεση όλη την ημέρα και διατίθενται σε νυχτικά, ρόμπες, φούτερ και παντελόνια, κάνοντας τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι πιο stylish από ποτέ.

 

Μέσα από την ανοιξιάτικη σειρά της Rosie Exclusively for M&S, ανακαλύψτε εμπνευσμένα vintage ροζ print, σε θηλυκές γραμμές, με λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε δημιουργίες υψηλής ραπτικής, για μια πραγματικά μοναδική ανανέωση στη sleepwear γκαρνταρόμπα σας. Τα ditsy florals στολίζουν μεταξένιες σατέν πιτζάμες, ρόμπες και νυχτικά, σε αποχρώσεις soft pink. Λεπτομέρειες όπως τα bell μανίκια και η διακοσμητική δαντέλα, αναβαθμίζουν τη συλλογή, κάνοντας κάθε βράδυ, ξεχωριστό.

 

Τα Marks & Spencer προσφέρουν διαχρονικές και stylish επιλογές, για αυτή την Άνοιξη και όχι μόνο.

Ανακαλύψτε τη νέα γυναίκεια sleepwear & loungewear συλλογή online στο www.marksandspencer.gr και στα καταστήματα Marks & Spencer με την επαναλειτουργία τους.

#marksandspencer

Ακολουθήστε τα M&S

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: marksandspencer

Σχετικά με τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους πριν από 136 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα, αποτελούν μια από τις κορυφαίες μάρκες λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Δραστηριοποιούνται διεθνώς σε περισσότερες από 50 αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία με πάνω από 1.000 καταστήματα. Τα Marks & Spencer διαθέτουν υψηλής ποιότητας προϊόντα

ένδυσης, προϊόντα για το σπίτι καθώς και τρόφιμα. Κάθε εβδομάδα, 20 εκατομμύρια πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματά M&S, ενώ απασχολούν παγκοσμίως πάνω από 81.000 υπαλλήλους.

Τα Marks & Spencer στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, τα Marks & Spencer άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1990 και σήμερα διαθέτουν 26 καταστήματα σε όλη τη χώρα (π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Πάτρα κ.ά.). Από την 1η Απριλίου 2012, οι μέτοχοι της εταιρείας Marks & Spencer Μαρινόπουλος Ελλάδος Α.Β.Ε.Τ.Ε. είναι: α) Marks & Spencer BV με μετοχικό κεφάλαιο 80% και β) Marinopoulos Holding Sarl με μετοχικό κεφάλαιο 20%.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below