Αυτή την εορταστική περίοδο, δύο διεθνώς αναγνωρισμένα Γερμανικά ονόματα, η BOSS και η Meissen, συνεργάζονται για πρώτη φορά. Τα διάσημα αγαλματίδια της Meissen «The Big Five», αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για μια πρωτοποριακή νέα συνεργασία, μεταξύ δύο εταιρειών που μοιράζονται το ίδιος πάθος για την ποιότητα, το σχεδιασμό και τη δημιουργικότητα. Ο ιστορικός κατασκευαστής πορσελάνης Meissen, από την ίδρυσή του το 1710, έχει διατηρήσει την ποιότητα και την εξαιρετική τεχνική για περισσότερα από 300 χρόνια.

 

 

Η συλλογή Big Five, που σχεδιάστηκε από τον γλύπτη Maximilian Hagstotz, αποτελείται από το αφρικανικό λιοντάρι, τη λεοπάρδαλη, τον ελέφαντα, τον ρινόκερο και το βουβάλι, κάθε ένα από τα οποία είναι διακοσμημένα με μονόχρωμο μοτίβο τοποθετημένο έτσι ώστε να τονίζει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κάθε ζώου. Αυτά τα μεγαλοπρεπή θηρία είναι το σημείο εκκίνησης για μια μοναδική capsule συλλογή της ανδρικής και της γυναικείας BOSS, καθώς και πέντε limited-edition πορσελάνινες κούπες Meissen που διατίθενται στα καταστήματα BOSS και Meissen σε όλο τον κόσμο.

 

Η συλλογή BOSSxMEISSEN περιλαμβάνει casual και επίσημα σύνολα για τον άνδρα και τη γυναίκα, όλα σε μια μονόχρωμη παλέτα του μαύρου και του λευκού. Τα μοτίβα των πέντε ζώων εμφανίζονται κεντημένα, σε ζακάρ και prints, πάνω σε κασμίρ, μετάξι και δέρμα. Κομψές ζακάρ γραβάτες από μετάξι, μαντήλια, κεντημένα πουκάμισα και δερμάτινα αξεσουάρ συνδυάζουν το μοτίβο των ζώων της συλλογής με το HB μονόγραμμα.

 

Σε αναγνώριση του θέματος της συνεργασίας, η HUGO BOSS θα κάνει δωρεά στη φιλανθρωπική οργάνωση Elephants for Africa, η οποία συνεργάζεται με τοπικούς και διεθνείς φορείς στη Botswana για την παροχή εκπαίδευσης και προσέγγισης της κοινότητας, επικεντρωμένη στη διατήρηση αυτού του εμβληματικού είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, επισκέψου τον ιστότοπο group.hugoboss.com.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below