Μετά την προσχώρησή της στο νέο κύμα με τα brands “see-now-buy-now”, η Burberry συγχωνεύει τον κόσμο της τέχνης, της μόδας και της φωτογραφίας με τον χώρο των shows να μετατρέπεται σε μια έκθεση που δίνει περισσότερο περιεχόμενο από την αρχική έμπνευση.
Photography Dafydd Jones

Η νεα έκθεση της βρετανικής ετικέτας που ανακοινώθηκε μόλις χθες, ονομάζεται “Here We Are” και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ορόφους του Old Sessions House στο Clerkenwell. Η έκθεση θα επικεντρωθεί στο έργο των 30 καλύτερων documentary φωτογράφους του περασμένου αιώνα ενώ θα φιλοξενήσει επίσης την επερχόμενη επίδειξη του οίκου στις 16 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Μετά το τέλος του show, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη προς πώληση online.
Η έκθεση διοργανώνεται από τον Πρόεδρο και επικεφαλή δημιουργικoύ της Burberry -Christopher Bailey, τη Lucy Kumara Moore και τον φωτογράφο Alasdair McLellan, ο οποίος θα έχει πάνω από 70 εικόνες του μέσα στην έκθεση. Άλλοι φωτογράφοι των οποίων το έργο θα παρουσιαστεί στην έκθεση είναι οι Martin Parr, Dafydd Jones, Brian Griffin και Ken Russell.

A post shared by Burberry (@burberry) on

Επιπλέον ο McLellan δημιούργησε επίσης ένα φωτογραφικό project για τη Burberry που θα παρουσιαστεί στην έκθεση και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below