Όσο βλέπουμε αυτό το νέο λανσάρισμα της Hermès μας πιάνει όρεξη να παρατείνουμε λίγο ακόμη την εφηβική μας διάθεση και να μάθουμε κάτι νέο.

Τώρα που ο διάσημος οίκος παρουσίασε μια σειρά από πολύχρωμα και ευφάνταστα Skates και Longboards για όσους θέλουν να κυκλοφορούν με στιλ και άνεση μέσα στην πόλη έχουμε και το κίνητρο.

Τα Hermès-Skateboards διακοσμήθηκαν μάλιστα με τρία όμορφα μοτίβα και ιδιαίτερα περιζήτητα από την περίφημη οικογένεια των διάσημων μαντιλιών του οίκου, τα οποία δημιουργήθηκαν από το χέρι του Henri d’Origny.

Τα ονόματά τους “Bouclerie Moderne”, “Cavalcadour” και “Sangles en zigzag”. Και για να μπορούν τα Skater Girls να χαρούν ακόμη περισσότερο την διακόσμηση του αποκτήματός τους, χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή τους μια ιδιαίτερη διαδικασία τυπώματος, χάρη στην οποία το χρώμα εισχωρεί βαθιά στο ξύλο και διατηρείται πολύ περισσότερο.

Τα ίδια τα skateboards φρόντισαν ώστε να τα μοτίβα να αναπαύονται πάνω σε ξύλο οξιάς, ενώ τα longboards δημιουργήθηκαν από πιο μαλακό και εύκαμπτο σφεντάμι.

Τα skateboards και longboards της Hermès θα μπουν τρέχοντας στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο του 2017 και η τιμή τους θα ξεκινά από το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2500ευρώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below