Αν θέλησες ποτέ να αποκτήσεις ένα ρούχο από την γκαρνταρόμπα του Kurt Cobain και να το φοράς για πάντα, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Η χακί πλεκτή ζακέτα που φορέθηκε από τον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της εμφάνισης MTV Unplugged των Nirvana, δημοπρατείται από τον οίκο Julien’s και αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 300,000 δολάρια.

Σε μια επιστολή που αποδεικνύει την αυθεντικότητά της, η ζακέτα περιγράφεται ως “μείγμα ακρυλικού, μοχέρ και Lycra με κλείσιμο πέντε κουμπιών (το ένα κουμπί λείπει), δύο εξωτερικές τσέπες, μια τρύπα από κάψιμο τσιγάρου,  ένας αποχρωματισμός κοντά στην αριστερή τσέπη και ένας στη δεξιά. ” Ο Darren Julien από τις δημοπρασίες Julien δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone, “Είναι πολύ σημαντικό να μην πλυθεί”, “Οι λεκέδες είναι ακόμα εκεί, υπάρχουν ακόμα και σημάδια από κάψιμο τσιγάρων”.

@splashnews.com

Μετά το θάνατο του Cobain, η Courtney Love έδωσε τη ζακέτα στην Jackie Farry, την νταντά της Frances Bean Cobain. Το 2015, η ζακέτα αγοράστηκε σε δημοπρασία από έναν ανώνυμο επιχειρηματία για 137.500 δολάρια. Η νέα δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και η ζακέτα αναμένεται να πωληθεί από $ 200.000 έως $ 300.000.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below